Next
View
Prev

Visitor and Education Centre, Bad Muskau

Our proposal takes inspiration both from the cultural and natural heritage of the UNESCO Geopark and its edifices. The extension is imagined as a simple, slender roof on the northern side of the Cavalier House, housing all needed programs: the new entrance, the exhibition ‘loop’ as well as the Tertiary Plant World. We enforce the narrative of interaction between climate and landscape, between raw materials and their site-specific, economic use. We achieve more with less – by using a minimal architectural expression, we aim to complement the existing Cavalier House, rather than compete with it.

Read more Read less

STUDIOPEZ

 

 

Architecture Team: Wojciech Motyka, Felipe de la Cierva | Landscape: ateliersoto | Structure: WMM | Facade: xmade | Images: studiokmh

Read more Read less